Hannun kaalipiirakka

Pilko kaali pieneksi ja paista niin, että neste haihtuu ja kaali alkaa hieman ruskistua. Lisää pilkotut porkkanat ja sipuli ja jatka kypsentämistä niin kauan, että kasvikset ovat pehmenneet
Mausta suolalla ja pippurilla, yrteillä, soijalla ja siirapilla ja anna jäähtyä. Lisää seokseen kaksi kananmunaa.
Kauli lehtitaikina ja aseta se uunipellille, kaada täyte tasaisesti taikinan päälle ja kauli toinen taikina kanneksi.
Riko kananmuna ja sekoita haarukalla, voitele piirakka ja pistele sen jälkeen haarukalla reikiä piirakkaan.
Kuumenna uuni 225 asteiseksi ja paista piirakkaa uunin keskitasolla kunnes se on saanut kauniin värin. Laske uunin lämpötila 175 asteeseen ja paista piirakkaa kunnes se on kypsä. Yhteensä noin 45 minuuttia.

Ainesosat

1,5-2 kg varhaiskaalia
1 kg porkkanaa
1 kg sipulia
yrittisekoitusta purkista
siirappia
makeaa soijaa
suolaa
mustapippuria
2 pkt lehtitaikinaa
3 kpl munia