Epic Furniture
Tutustu

Epic Furniture

Vierailevat torikauppiaat

Yksilöllisesti valmistettuja huonekaluja. Ennennäkemättömiä, erilaisia huonekaluja ja käyttötavaroita sisälle ja ulkokäyttöön. Valmistettu juuri sinulle, yksilöllisesti. Soita tai laita viestiä ja kysy lisää! 

Pasi Tuhkanen
044 3035477
tuhkanen.pasi67@gmail.com
Facebook - Epic Furniture

Kahvila Toripulu
Tutustu

Kahvila Toripulu

Torikahvilat

Mikko Romo
 045 238 2568
 mikko@kesakatu.com

Meiltä saat maistuvat herkut torikahvilastamme Mikkelin torilta. Kesäkaudella Kahvila Toripulu palvelee ma-la 7.30-16 ja su 9-14. Syys- ja talvikaudella ma-pe 8-15 ja la 8-13. Kahvila Vuoripulu Molanderinmäellä (Maaherrankatu 32) on auki ympäri vuoden ma-pe 7-15. Tuotteissamme maistuu maakuntamme mieleenpainuvat maut ja menneiden vuosikymmenten herkulliset oivallukset. Haluamme tarjota asiakkaillemme muistorikkaan makuelämyksen Suomen mikkeliläisimmällä tyylillä. Tervetuloa Toripuluun!

Kahvila Toripululla ja Let´s Go Taksilla on hieno ja vaivaton yhteistyösopimus, lue lisää "tutustu" -napin takaa. Sieltä lisää tietoa myös polttopuumyynnistä!

M. Pulkkinen
Tutustu

M. Pulkkinen

Vihannekset, marjat, juurekset

 Mauno Pulkkinen
 040 046 9967

Kaikki omalta tilalta: Perunat ja juurekset, mansikat, vadelmat, vihannekset ja yrtit sekä viinimarjat, omenat ja luumut.

Wir sprechen Deutsch. We serve in English.

NAM NAM SHACK,          Street Food Truck Taco's
Tutustu

NAM NAM SHACK, Street Food Truck Taco's

Kala- ja lihatuotteet, Streetfood ja grillituotteet

046 904 9000

Maailmalta mallia ottanut street food truck tarjoilee maukkaita tacoja 'a la minute'. Tässä liikkuvassa keittiössä valmistetaan lähes kaikki komponentit käsityönä juuri ennen tarjoilun aloittamista, joten voit olla varma makujen tuoreudesta. Talvikaudella valikoima on hieman suppeampi, mutta uusia tuotteita ja menua päivitetään säännöllisesti. NAM NAM SHACK aikataulu päivitetään viikottain instagram sekä facebook sivuille @namnamshack

Autoon voi tehdä myös ruokatilaukset ennakkoon numeroon 046 904 9000

Minnan Torikahvila
Tutustu

Minnan Torikahvila

Torikahvilat, Kahvila- ja leipomotuotteet

 040 747 1296

Kahvilatuotteet: makeat ja suolaiset kahvileivät, aidot Savonlinnan liha- ja omenalörtsyt, kalakukot, Minnan muikkuleipä, gluteeniton pumpulikakku ja kääretorttu sekä suolainen muikkupiirakka, jäätelöt ja virvoitusjuomat. Kesäkuukauden viimeisenä perjantaina elävää musiikkia. Uutuustuotteet: kebablörtsy ja poroleipä myös gluteenittomana (poroleipä gl).

Pienikangas Highland
Tutustu

Pienikangas Highland

Kala- ja lihatuotteet

050 020 7562
www.pienikangas.fi

Pienikankaan tila sijaitsee Kangasniemellä, Kutemajärven kylässä. Tilalla on eletty ja harjoitettu karjataloutta useamman sukupolven ajan 1862 lähtien. Olemme nyt viides sukupolvi yrittäjinä Pienikankaan tilalla. Lypsykarjaa oli 1988 asti, jonka jälkeen emolehmätuotanto alkoi. Sukupolven vaihdos tapahtui 1995 syksyllä. Emolehmätuotanto jatkui, mutta 11.11.2004 syksyllä tilalle tuli ensimmäiset highland-eläimet. Näin rotu vaihtui parin vuoden aikana ylämaannautoihin.

Liha on markkinoitu syksystä 2010 lähtien suoraan tilalla sijaitsevasta myymälästä ja myyntiauton tiskistä. Myyntiautomme kiertää lähellä sijaitsevia kaupunkeja ja kuntia.

Teurastus teetetään Roinilan tilateurastomalla Kangasniemellä. Paistit ja fileet palaavat suoraan kylmiöihimme mureutumaan. Jalosteita teetämme useammalla alihankkijalla.

Emoja tilallamme ja yhteistyötilallamme on yhteensä noin 55-60 kpl. Kokonaiseläinmäärä on reilu 200 hännänhuiskuttajaa vuodenajasta riippuen. Parhaat yksilöt nuoresta karjasta pääsevät jatkamaan sukua siitoseläiminä omassa karjassa, tai menevät myyntiin.

Keväällä 2013 solmimme luomusopimuksen pelloille. Pellot ovat näin nyt luomussa.

Tilallamme harjoitetaan myös metsätaloutta.

Roinilan Lihatila
Tutustu

Roinilan Lihatila

Kala- ja lihatuotteet

 040 0872 461
www.aromiliha.fi

Roinilan Lihatilan omia tuotteita. Tuore liha, niin nauta kuin viljapossu. Roinilan Aromilihan lihajalosteita, kuten nakkeja, makkaroita, lihahyytelöä sekä palvituotteita. Autossa myös säilykkeitä. Torilla aina keskiviikkoisin klo 9-11, seuraa ilmoitteluamme tiistain Länsi-Savossa.

T:mi Mervin Torikahvila Ristiinassa
Tutustu

T:mi Mervin Torikahvila Ristiinassa

Torikahvilat

050 336 3249

Ristiinan torilla Saimaan rannalla viihtyisä torikahvila. Suolaiset ja makeat kotileivonnaiset, jäätelöt, jäätelöannokset satokauden marjoilla, vohvelit, muurinpohjaletut. Haitarimusiikkia silloin tällöin.

Tervetuloa, vaikka veneillen!

Teron Tuoretori
Tutustu

Teron Tuoretori

Vihannekset, marjat, juurekset

 050 355 9391
www.toriherkut.fi

Teron Tuoretori Oy on marjojen ja vihannesten tori- ja tukkukauppaan erikoistunut yritys. Tarjoamme satokauden parhaat, taatusti tuoreet hedelmät, marjat ja vihannekset.

Alkukesästä valikoimiimme kuuluvat muun muassa oman tilan uudet perunat, korvasienet sekä paikallisten marjatilojen maukkaat mansikat. Kesän edetessä tuotevalikoima kasvaa muun muassa oman tilan tosimakeilla herneillä, sesongin mukaan metsä- ja puutarhamarjoilla sekä sienillä. Kotimaisten tuotteiden lisäksi valikoimastamme löytyvät myös torin maukkaimmat ulkomaalaiset kirsikat.

Tervetuloa herkullisille maistiaisille sekä ostoksille!

Myyntipisteemme sijaitsevat Mikkelin Hallitustorilla, K-Supermarket Rokkalassa sekä ABC Juvalla.

Torikauppa J. Ahonen
Tutustu

Torikauppa J. Ahonen

Vihannekset, marjat, juurekset

 Kaija Ahonen
 040 565 2504

Meiltä saat kotimaiset marjat, herneet, uudet perunat, vihannekset, omenat, sienet sekä kaikki muut kauden mukaiset toriherkut. Valikoimamme perustuu mahdollisimman paljon kotimaisille tuotteille. Myyntivalikoimaa täydennämme sesongin aikana tarvittaessa myös tuontituotteilla, joten torin tiskiltä voit saada myös esimerkiksi maukkaita kirsikoita, aprikooseja ja pensasmustikka. Syksyllä myynnissä on usein myös paikallisten käsityöläisten tuotteita, mm. havukoristeita.

Me myös ostamme puutarhojen ja metsien antimia, kysy lisää!

Torikauppa J. Ahonen toimittaa kaikki myynnissä olevat tuotteet suoraan haluamaasi osoiteeseen - kotiin, mökille tai vaikkapa tuttavasi kotiovelle.

Klikkaa ja lue lisää Kotitoimitus-palvelustamme!

Vohvelikahvila Helle
Tutustu

Vohvelikahvila Helle

Kahvila- ja leipomotuotteet

     

Halusta koittaa jotakin uutta ja erilaista syntyi Vohvelikahvila Helle. Tule meille kokemaan uudenlainen makuelämys! 

Kuplavohveli on herkku, jota kannattaa tulla maistamaan vaikka kauempaakin, sillä sitä ei monesta paikkaa Suomessa saa! Meille tärkeää on asiakaspalvelu. Valikoimaamme kuuluvat erilaiset kuplavohveliannokset (saatavilla myös täysin vegaanisena), kylmät ja kuumat juomat sekä irtojäätelö. Maksuvälineinä käyvät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Vohvelikahvila Helle on avoinna (säävarauksella) koko kesän 1.5.-31.8.

Väinölän luomutila
Tutustu

Väinölän luomutila

Kukat- ja puutarhatuotteet, Käsityöt ja lahjatavarat, Vierailevat torikauppiaat

Susanna Seppänen ja Yrjö Ruuskanen
 050 494 8053

Vierailemme Mikkelin torilla muutamina lauantaipäivinä alkukesästä, sekä syys- ja kevät markkinoilla. Alkukesästä myymme yrttien, tomaatin, kurkun ym luomutaimia ja myöhemmin itse kasvatettuja, oman pellon leikko- ja kuivakukkia. Näiden lisäksi teemme koriste- ja käyttöesineitä pääasiassa koivun risusta, mutta myös muista luonnonmateriaaleista. Tykkää Väinölän luomutilan Facebook-sivusta, niin saat ajantasaista tietoa toiminnastamme ja siitä, milloin olemme seuraavan kerran Mikkelin torilla.