Mallen HerkkuKala

Mallen HerkkuKala

 050 358 9908

Tuoreet kalat sekä paistetut muikut ja kalaisat ruoka-annokset.

Nimeni on Malle Bovellan ja toimin kala-alan yrittäjänä Mallen Herkkukalaa myyntipisteellä. Mallen Herkkukalaa toimii Mikkelin torilla ympäri vuoden. Kesällä ollaan torilla telttapaikalla joka päivä ja talvella myyntivaunulla perjantaina sekä lauantaina. Torimyyjänä olen ollut jo kohta 10 vuotta. Kaikki sai alkunsa oman kalastusharrastuksen kautta, sekä muiden torimyyjien kannustuksesta.

Myyntipäivään valmistaudun tuotteiden hyvällä esivalmistelulla. Varmistan aina raaka-aineiden tuoreuden ja laadun. Meille on tärkeää, että tuotteet valmistuu kotimaisista raaka-aineista lähiseudun tuotantoa hyödyntäen. Meidän erikoisuutemme ja yksi suosituimmista tuotteistamme on Kuhapihvit, jotka valmistuvat puhtaasta kuhafileestä eikä pihveissä ole käytetty jauhoja ollenkaan. Kannattaa tulla maistamaan mikäli et vielä ole käynyt! Voimme luvata, että ne vievät kielen mennessään! 😋Mikkelin Kaupunkilehtikin teki jutun kuuluista kuhapihveistä numerossa 43/2020.

Mallen Herkkukalaa on mahdollista myös tilata erilaisiin yritystapahtumiin tai omiin juhliin valmistamaan tuoreet herkulliset tarjottavat.

Parhaimmat muistot torilta ovat tyytyväiset asiakkaat, lämpöiset kesäpäivät ja torin ihana vilske.

Nähdään torilla!