KalaValkonen

KalaValkonen

Linda Valkonen
044 244 3431

Kesäisin aidot voissa paistetut muikut ja muikkuannokset. Syksyisin/talvisin suoraan uunista lämminsavulohta ja savumuikkua.

Yrittäjä esittely: 

Olen Linda Valkonen ja minut tunnetaan Mikkelin torilla KalaValkosena. Toimin kala-alan yrittäjänä perheyrityksessä, joka on siirtynyt vuonna 2017 isä Heikiltä tyttärelle.

Pääasiallista toimintaamme on muikkujen paistaminen ja kalojen savustaminen. Olen ollut mukana perheen torikaupassa melkein kaksikymmentä vuotta ja lopulta veri veti minut yrittäjyyden maailmaan.

Vuosikymmeniä sitten kiersimme markkinoita ympäri Suomea, kaikennäköistä kissanristiäisistä sambakarnevaaleihin tuli nähtyä.

Aloitin yrittäjänä Mikkelin torilla kesällä 2017, ja olen tykännyt työstäni todella paljon. Pidän asiakaspalvelusta ja nautin, kun saan tarjota asiakkailleni uusia makuelämyksiä.

Yksi parhaimmista muistoista Torilla on tullut lapsen suusta. Kerran yksi poika oli niin pieni, ettei hän oikein ylettänyt myyntitiskille. Muikun syönnin jälkeen vanhempi nosti hänet tiskille, jotta hän näki minut suoraan. Poika katsoi minua syvälle silmiin ja hänen silmänsä suorastaan säihkyivät. Poika huudahti minulle iloisesti, että " Oli ihan sikahyvät muikut" ja nosti peukkunsa ylöspäin. Eihän siinä voinut muuta kuin hymyillä ja kiittää.

Toivoisin Mikkelin torille ja torikauppiaille pitkän linjan tulevaisuutta. Meitä nuoria on varmuudella tänne tulossa, kunhan asioita osataan markkinoida oikein ja tuoda tietoisuuteen, että torillakin voi elättää itsensä!

Toivotan kaikki vanhat ja uudet asiakkaat erittäin tervetulleeksi, koska me KalaValkoset odotellaan jo innoissamme markkinoita sekä ensi kesää! Pitkän talven jälkeen alkaa jo omaakin muikkuhammasta kolottamaan, joten tavataan maalismarkkinoilla keskiviikkona ja torstaina huumaavien tuoksujen ja makujen äärellä!