Mikkelin joulunaika 2023 on koko kaupungin tunnelman tuoja

Mikkelin joulunajassa tuoksuu, maistuu ja näkyy ihana joulun henki. Luvassa on yllättäviä kohtaamisia, jouluisia makuja sekä leppoisia tunnelmahetkiä kaupungin ytimessä, Mikkelin Torilla. Tervetuloa yhdelle Suomen parhaimmista toreista!

Mikkelin joulunajan joulutori palvelee 13.-23.12. klo 11-18 joka päivä. Joulutorin aikana järjestetään erilaista ohjelmaa ja tapahtumia. Jouluviikolla mm Mikkelin Latu ry järjestää lettukestit ja Mikkeli Swing Society esiintyy ja tanssittaa myös Joulutorin yleisöä.
Joulutorin yhteydessä on laavu ja tulipaikka, jonka äärelle on mahdollista järjestää ohjelmaa. Tiedustelut torikaupanvalvoja Kaija Ahoselta.

Mikkelin joulunajan Joulutori – joulukylä keskellä kaupunkia 13.-23.12. klo 11-18 joka päivä

Joulutori on Mikkelin Torille rakentuva kokonaisuus, jonka keskiössä on elävä tuli. Joulutorin alueen ylle levittäytyy jouluvalot tähtitaivaan tavoin. Aidot havut ja muut koristeet tekevät alueesta oman joulukylän keskelle kaupunkia.

Varaa paikkasi

Mikkelin Joulunajassa on paljon mielenkiintoisia tapahtumia!

Tässä muutamia esimerkkejä Mikkelin Joulunajan tapahtumista. Kaikki Mikkelin tapahtumat löydät MikkeliNYT-tapahtumakalenterista.

*********

PS. Oman joulutapahtumasi saat mukaan yllä olevaan koosteeseen lisäämällä tapahtuman MikkeliNyt-tapahtumakalenteriin "Mikkelin joulunaika 25.11.-31.12.2023" -kategoriaan. Näin tapahtuma tulee automaattisesti näkyville myös Mikkelin Torin Mikkelin joulunaika -sivustolle.