Vanhoja autoja ja kesäherkkuja

Torilla upea kattaus vanhoja autoja ja kesän herkkuja

Lauantaina 1.8. Mikkelin Torilla on ihasteltavaa ja maisteltavaa koko perheelle!

Klo 9-14 Museoautojen juhlarivistö
Mikkelin Mobilistien 20-25 museoautoa pysäköitynä torin kaupungintalon puoleiselle laidalle. Tervetuloa entisajan mobilistitunnelmaan ja tutustumaan autoihin sekä juttelemaan autojen omistajien kanssa. Säävaraus!

Klo 11-13 Makkarakimara & kesäsalaatti 5 €
Keittiömestari Hannu Kalliokoski ja kokki Kirsti Niemi kokkaamassa Makkarakimara & kesäsalaatti -annoksia. Makkarakimarassa pääset maistelemaan erilaisten makkaroiden kimaraa ja kesäsalaatissa maistuvat kauden maukkaimmista kasviksiset. Kasvikset kesasalaattiin ovat Mikkelin Torikauppiaiden lahjoittamia. Makkarakimara & kesäsalaatti -annoksen hinta 5 € ja myynnissä noin 100 annosta eli herkkua saatavilla vain niin kauan, kuin tavaraa riittää!

Säilö nyt kesän parhaita makuja!
Torin tuoretuotteiden myyjillä kauden parhaita tuotteita heti herkuteltavaksi ja säilöttäväksi. Kysy myös torimyyjien parhaat säilöntävinkit – käytännössä testatut ja hyväksi havaitut vinkit saat aina maksutta mukaasi!

Torilla myös Kuukausimarkkinat
Aamuvarhaisella eli klo 7 käynnistyy Mikkelin torilla maaliskuun jälkeen ensimmäiset Kuukausimarkkinat, jolloin tuttujen torimyyjien lisäksi torille saapuu myös uusia tuttavuuksia ja satunnaisesti torimyyntiä harjoittavia toimijoita. Markkinamyyjiä torilla niin kauan, kuin asiakkaita riittää eli torilla voi käydä ostoksilla myös myöhemmälläkin.

Tapahtuman järjestää Mikkelin torikauppiaat ry yhteistyössä Mikkelin Mobilistit ry:n, OPA Oy:n ja Hotelli Vaakunan kanssa.
Pidätämme oikeudet aikataulu- ja sisältömuutoksiin.

  • Mikkelin Tori


Tapahtumakalenteri

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su