Koko Mikkelin yhteinen Joulunavaus

klo 10.00-13.00

Mikkelin Joulunajan Joulunavaus on koko perheen tapahtuma, jossa on mukana Mikkelin Torin lisäksi myös Mikkelin keskustan liikkeet ja kauppakeskukset. Joulunavauksen vetonaulana on joulupukki sekä joulukulkue, joka kiertää ympäri kaupunkia välittämässä joulutoivotuksia.

Joulunavauksen ohjelma
la 21.11. klo 10-13

klo 10.00 Joulukulkue lähtee liikkeelle
Joulupukin ja hevosvankkureiden johtamana lähtee Lyseon kentältä. Kulkue etenee Maaherrankatua pitkin kohti toria. Kulkueeseen ovat kaikki tervetulleita! Yrityksiltä, yhteisöiltä ja suuremmilta ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumisia kulkueeseen (lomake Mikkelin joulunaika -sivulla), mutta jokainen perhe ja yksityishenkilö voi liittyä kulkueeseen saapumalla Lyseon kentälle ennen kulkueen liikkeelle lähtöä tai liittymällä mukaan reitin varrelta.

noin klo 10.30 Joulunavauksen ohjelma Torilla alkaa
Torilla Joulupukki seurueineen siirtyy esiintymislavalle ja Joulua avataan yhteislaulujen siivittämänä. Mikkelin kaupunginjohtaja Janne Kinnunen sytyttää kaupungin jouluvalaistuksen.

klo 11-13 Joulupukki kuuntelee lasten joululahjatoiveita
Joulupukki jututtaa lapsia torin esiintymislavan tuntumassa, jossa mahdollisuus ottaa valokuvia joulupukista yhdessä lasten kanssa.

klo 11-13 Maksutonta hevusvankkuriajelua lapsille
Lapsilla mahdollisuus nauttia hevosvankkureiden kyydissä kiertoajelusta torilla.

Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Tapahtumapäivä

25.11.2023