Jaa

Koko Mikkelin yhteinen Joulunavaus

Tapahtumapäivä

25.11.2023

klo 10.00-13.00

Mikkelin Joulunajan Joulunavaus on koko perheen tapahtuma, jossa on mukana Mikkelin Torin lisäksi myös Mikkelin keskustan liikkeet ja kauppakeskukset. Joulunavauksen vetonaulana on joulupukki sekä joulukulkue, joka kiertää ympäri kaupunkia välittämässä joulutoivotuksia.

Joulunavauksen ohjelma
la 25.11. klo 10-13

klo 10.00 Joulukulkue lähtee liikkeelle
Joulupukin ja hevosvankkureiden johtamana lähtee Lyseon kentältä. Kulkueessa mukana mm Unelmienhaltija, jonka taikapussukkaan voipi kuiskata oman unelmansa sekä tietysti kaikkien suosikki, Jukurien maskotti Heimo! Kulkue etenee kentältä Olkkolankadun kautta Maaherrankatua pitkin kohti toria. Kulkueeseen ovat kaikki tervetulleita! Yrityksiltä, yhteisöiltä ja suuremmilta ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumisia kulkueeseen (lomake Mikkelin joulunaika -sivulla), mutta jokainen perhe ja yksityishenkilö voi liittyä kulkueeseen saapumalla Lyseon kentälle ennen kulkueen liikkeelle lähtöä tai liittymällä mukaan reitin varrelta. Erityisesti kannustamme tonttuja ja muita satuhahmoja mukaan kulkueeseen!

noin klo 10.30 Joulunavauksen ohjelma Torilla alkaa Mika Aron juontamana
Joulupukki seurueineen siirtyy esiintymislavalle ja Joulua avataan yhteislaulujen siivittämänä Kari Kanton ja Arto Kivekkään tahdittamana. Mikkelin kaupunginjohtaja Janne Kinnunen sytyttää kaupungin jouluvalaistuksen ja Mikkelin Viihdelaulajat esiintyvät noin 10.45.
LC Mikkeli/Savon-Jousi tuo leijonajärjestön joulutervehdyksen.

klo 11-13 Joulupukki kuuntelee lasten joululahjatoiveita
Joulupukki jututtaa lapsia torin esiintymislavan tuntumassa, jossa mahdollisuus ottaa valokuvia joulupukista yhdessä lasten kanssa. Kaverikoirat ovat yleisön rapsuteltavissa 10 koirakon vahvuudella

klo 11-13 Maksutonta hevosvankkuriajelua lapsille
Lapsilla mahdollisuus nauttia hevosvankkureiden kyydissä pienestä kiertoajelusta torilla.

Mikkelin Toriparkki Oy tarjoaa ilmaisen pysäköinnin Toriparkissa klo 10-14 välisenä aikana. Ei koske kadunvarsipysäköintiä!
Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.