Kuukausimarkkinat 8/2021

Tervetuloa elokuun kuukausimarkkinoille

Kuukausimarkkinoilla Mikkelin torilla jälleen entistäkin laajempi kattaus lähiseudun tuotteita. Tuttujen torimyyjien lisäksi kuukausimarkkinat tuovat torille uusia tuttavuuksia ja satunnaisesti torimyyntiä harjoittavia toimijoita. Tarjolla on lähiseudun metsistä, pelloilta, järvistä ja maatiloilta tuotteita ja raaka-aineita, itse tehtyjä ja leivottuja tuotteita sekä paljon muuta mukavaa itselle ja lahjaksi. Muiden muassa Tuulan Matkaleipomo, jonka paikanpäällä paistetut karjalanpiirakat menevät yleensä kuin kuumille kiville, tulee myös markkinoille!!

Hannu Kalliokoski paistaa kasvispihvejä

Suoraan pannulta mukaan tai heti syötäväksi sesongin kasviksista paistettuja kasvispihvejä myydään Panu Teräsrannan kojun vieressä. Pihvit ovat n 150 g painoisia ja maksavat 2,50€/kpl. Toteutuksessa yhteistyökumppaneina Opa ja Sokos Hotel Vaakuna.

Osa kesämyyjistä lopettelee sesonkia

Holvin Piazza ja Jallun Puutyö lopettelevat kesäsesongin näihin markkinoihin. Ensikesään on pitkä aika, joten ikävää lievittääkseen kannattaa näillä markkinoilla pistäytyä heidän kojuillaan. Kala Valkonenkaan ei paistele muikkuja enää kuin ensi viikon, joten Lindaakin kannattaa käydä moikkaamassa!

Mikkelin torin kuukausimarkkinat pääsääntöisesti jokaisen kuukauden ensimmäisenä lauantaina kello 7.00-15.00. Seuraamme tiiviisti viranomaisohjeita pandemiaan liittyen. Mikäli rajoituksia tulee, toimimme vastuullisesti niiden mukaisesti eli tapahtumiin on aina toistaiseksi muutosvaraus!

  • Mikkelin tori


Tapahtumakalenteri

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su