Julkaistu 13.3.2023

Jaa

Maalismarkkinat

Lehdistötiedote

Mikkelin Maalismarkkinat kutsuvat nauttimaan keväästä ja markkinaperinteistä Mikkelin torille

Pian saadaan Mikkelin torilla nauttia jälleen markkinahumusta. Maalismarkkinoilla 15-16.3.2023 mieli viriää jo kohti alkavaa kevättä: torilla tavataan tuttuja, vaihdetaan kuulumisia ja eläydytään leppoisaan tunnelmaan. Kotiinviemisinä on pientuottajien herkkuja, tarpeellisia tavaroita ja mukavia toritarinoita.  

Tuotteita sekä viihdyttäviä ja herkullisia elämyksiä perinteitä kunnioittaen

Mikkelin tori on ollut perinteinen markkina- ja maalaistavaran kauppapaikka aina 1800-luvun puolivälistä lähtien. Keväiset Maalismarkkinat sekä syksyn Mikkomarkkinat keräävät kaupungin sydämeen myyjiä sekä lähiseudun väkeä runsain joukoin. Ja mikä parasta, torilla saa nauttia henkilökohtaisista ostokokemuksista torimyyjien kanssa ja kysyä tuotteista ja elintarvikkeista suoraan niiden tuottajilta. 

Maalismarkkinoilla voi tänä vuonna suunnata muun muassa kenkäostoksille Repen Kenkäkojulle tai AriTuu:n myyntiautolle, josta löydät työ- ja terveyskenkiä. Myytävänä on lisäksi muun muassa pihka- ja inkiväärituotteita, loimulohta, runsaasti pientuottajien liha- ja kalatuotteita ja perinteiseen tapaan tietenkin pölynimuripusseja, nostalgisia viipurin rinkeleita, pajukoreja ja harjoja ja monia muita tuttuja markkinatuotteita. 

Tietoja kauppiaista löydät Mikkelin Tori -nettisivuilta: www.mikkelintori.fi.

Mikkelin Maalismarkkinoille on helppo tulla

Markkinoille pääsee kätevästi kauempaakin joko julkisilla tai omalla autolla. Tori on matkakeskuksesta vain noin 200 metrin päässä. Oman auton voi jättää toriparkkiin, jossa on autopaikkoja yli 600 autolla. Parkkihallista pääsee hissillä suoraan torille. 

Tervetuloa Mikkelin Maalismarkkinoille! 

Maalismarkkinat Mikkelin torilla keskiviikkona 15.3. klo 7–18 ja torstaina 16.03. klo 7–17. Maalismarkkinoille on vapaa pääsy. 

Lisätietoja:
Mikkelin Torikauppiaat ry

Kaija Ahonen puh. 0405652504