Mikkelin torin tunnelmallinen Lahja & Herkku -joulutori 13.-14.12.2019

Tervetuloa ihana joulu! Nyt Mikkelissä tehdään yhdessä joulun upeinta joulutoria. Tule mukaan vaikuttamaan, millainen tapahtuma torille tehdään. Alla olevalla lomakkeella voit kertoa omia toiveitasi ja ideoitasi siitä, kuinka torista tulisi mahdollisimman hyvä ja houkutteleva. Millaisia tuotteita ja palveluita joulutorille toivoisit? Millaista ohjelmaa ja kuka sitä voisi olla toteuttamassa? Mitä muuta kuin myyjiä joulutorilla mielestäsi tulisi olla?

Ennakkoilmoittaudu jo mukaan toritapahtumaan

Voit ennakkoilmoittautua myyjäksi jo nyt joulutorille ja näin varmistaa, että olet mukana myös itse konkreettisesti toteuttamassa tunnelmallista joulutoria. Myyntipaikoista veloitetaan normaalit torihinnat (Omin käsin -myyntipaikat käytettävissä veloituksetta). Ennakkoilmoittautuneille lähetetään syksyllä tarkempia ohjeita tapahtumasta, mutta jo nyt kokoamme ennakkoilmoittautuneista listaa näille verkkosivuille. Tule mukaan ja ota hyöty alusta alkaen mukanaolostasi!

Tällaisen joulutorin minä haluaisin

Kerro meille millaisen joulutorin haluaisit. Millaista ohjelmaa tai millaisia tuotteita toivot.

Mikäli toivot, että otamme sinuun yhteyttä, niin laitathan myös yhteystietosi. Yhteystietosi välittyvät vain Mikkelin torikauppiasyhdistyksen puheenjohtajalle Kaija Ahoselle, eikä niitä käytetä myynti- tai markkinointitarkoituksiin, tai anneta muiden käyttöön.

Kirjoita vastaus numeroina