Vihermarkkinat on viherpeukaloiden oma ostamisen, myymisen ja vaihtamisen tapahtuma Mikkelin torilla lauantaina 1.6. klo 11-13

Nyt on aika laittaa puutarha, kasvimaa ja mökin pihapiiri kukoistamaan! Tule tutustumaan Sairilan ja Kangastalon puutarhojen upeaan kesäkukkatarjontaan ja nouda vinkit asiantuntijoilta kesän kukkaloistoa turvaamaan. Torimyynti alkaa aamulla klo 7 ja jatkuu sään salliessa iltaan saakka. Torilla tarjolla upeita kesäkukkia, vihannesten ja yrttien taimia - kaupan päälle aina neuvot ja hoito-ohjeet.

Taimet vaihtoon perennojen vaihtopisteellä klo 11-13

Vihermarkkinoiden aikaan Omin käsin -myyntipaikalla (entisillä maalaisten pöydillä) voi vaihtaa maksutta omia perennoja tai itse kasvatettuja taimia muiden tuomiin ajatuksella "tuo tullessas, vie mennessäs".

Istutuspalvelu asiakkaan omaan astiaan

Onko sinulla kotona  vanhoja ruukkuja, purkkeja, ämpäreitä tai muita istutusastioita? Aina ei kannata ostaa uutta vaan hyödynnä vanhaa. Sopimuksen mukaan torilta saat myös istutuspalvelun omiin astioihisi - ja tarvittaessa vaikkapa kotiin kuljetettuna. Saat varmasti oikein istutetut ja toivomasi väriset asetelmat kotiin ja mökille. Kysy lisää torin puutarhatuotemyyjiltä.


Puutarhatuotteita torilla myyvät mm. seuraavat pienyrittäjät