Varaa kauppapaikkasi Mikkelin torille

Mikkelin tori on kesäkaupungin helmi, jossa lähikuntien mökkiläiset, kesävieraat ja ohikulkijat ovat tottuneet asioimaan. Myös poikkeusolojen aikaan iso ja laaja tori keskellä kaupunkia tarjoaa turvallisen ympäristön torikauppiaille harjoittaa elinkeinoa.

Me Mikkelin torikauppiaat ry:ssä seuraamme jatkuvasti eri viranomaisten antamia ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti. Kaikessa toiminnassa lähtökohtana on sekä asiakkaiden että torimyyjien terveys ja tartuntariskien minimointi. Teemme hartiavoimin työtä sen puolesta, että asiakkaille välittyy viesti siitä, että torilla asiointi on turvallista poikkeusolojenkin aikana.

Mikkelin tori on jo puoliksi täynnä!

Kysyntää ja mielenkiintoa Mikkelin torin myyntipaikoista on ollut hienosti! Jo nyt näyttää siltä, että tulossa on herkullisen värikäs torikesä. Yli parikymmentä paikallista torimyyjää sekä reilusti yli 20 päivä- tai kuukausipaikan varannutta torikauppiasta tuovat kesäisen Mikkelin keskustaan jälleen iloa ja elävyyttä - sekä ennen kaikkea turvallisen tavan ostaa tuotteita. Torilla kaikki toiminta lähtee asiakkaiden ja torimyyjien turvallisuudesta. Siksi esimerkiksi turvaetäisyyksiin ja tuotteiden myyntitapoihin tullaan kiinnittämään erityistä huomiota.

Kaija Ahonen
Mikkelin torikauppiasyhdistys ry, puheenjohtaja

Mikkelin torin torimyyjille tarjolla myös markkinointiapua

Kun tulet Mikkelin torille myyjäksi, saat Mikkelin torikauppiaat ry:n kautta myös markkinointiapua. Torin omat verkkosivut sekä Facebook- ja Instagram-tilit ovat todistetusti tehokkaita kanavia viestin välittämisessä. Meillä on suuri joukko ihania ihmisiä, jotka seuraavat torin tapahtumia kanaviemme kautta aktiivisesti. Arjessamme mukana on paikallisia asukkaita ja mökkiläisiä, nuoria ja vanhoja, maalaisia ja kaupunkilaisia - eli tuotteesi ja palvelusi saa maksutta näkyvyyttä digitaalisissa kanavissa isolle toriyleisölle.

Markkinointia varten tarvitsemme yrityksesi esittelyn sekä hyviä ja laadukkaita valokuvia tai videomateriaalia. Materiaalit toimitetaan Mikkelin torikauppiasyhdistyksen puheenjohtaja Kaija Ahoselle sähköpostitse osoitteeseen kaijah_ahonen@hotmail.com

Päiväpaikat ja 1-3 kk:n toripaikat varaat kätevästi torikaupanvalvojalta puhelimitse numerosta 044 794 2509 ja sähköpostilla tori@mikkeli.fi

Torikaupanvalvoja tavoitettavissa puhelimitse arkipäivisin klo 7.30-10.00