Varaa toripaikka Mikkelin torilta ja tule myyjäksi Mikkelin keskeisimmälle kauppapaikalle!

Tule kauppapaikalle keskelle kaupunkia ja varaa toripaikkasi Mikkelin torilta. Toripaikan voit varata alla olevalla lomakkeella mille tahansa ajanjaksolle - vaikka koko vuodeksi, kesäksi tai joulunalusajaksi.

Samalla lomakkeella voit varata paikkasi myös kevään Maalismarkkinoille, syksyn Mikkomarkkinoille tai kuukauden ensimmäisenä lauantaina pidettäville kuukausimarkkinoille.

Ohjeita Mikkomarkkinat 12.-13.10.2021 myyjille

Perinteiset Mikkomarkkinat pidetään Mikkelin torilla jälleen ti-ke 12.-13.10.2021 mikäli kokoontumisrajoituksia tai muita viranomaisohjeita kokoontumisille ei tule.  Rakentaminen voi alkaa torilla ma 11.10. klo 12.00 ja toripaikka tulee olla purettuna markkinoiden päätyttyä viimeistään ke 13.10. klo 20.00. Mikkomarkkinoille osallistuvien kauppiaiden tulee olla myymässä tiistaina 12.10. klo 7-18.00 ja keskiviikkona 13.10. klo 7-17.00. Omilla autoilla liikkuminen markkinoiden avoinnaoloaikaan on sallittua vain tavaratäydennyksien osalta.

MIKKOMARKKINAPAIKAT 2021

Klikkaamalla kuvaa avautuu torikartta suurempana.

HUOM! Lomakkeella pyydetään laskutustiedot ja ne tulee antaa, mutta toripaikan maksu tapahtuu paikan päällä markkinoiden alettua! Näin haluamme varmistaa sen, ettei mahdollisen kokoontumisrajoituksen aiheuttaman peruutuksen vuoksi tarvitse rahaa palauttaa ennakkoon maksetuista paikoista. Mikkomarkkinoiden toripaikkoja ei siis laskuteta etukäteen!

Toripaikan tiedot

Jos varaat toripaikan yhdeksi päiväksi, niin ilmoita alku- ja päättymispäivä samalle päivälle.

Laskutustiedot

Varaajan tiedot

PS. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu, sillä kopio varauksesta lähetetään tähän osoitteeseen. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, jätä kenttä tyhjäksi.

Varauksen lähettämisen jälkeen saat kopion varauksestasi sähköpostiisi, joten tarkistathan että antamasi sähköpostiosoitteet ovat varmasti oikein.