Varaa toripaikka Mikkelin torilta ja tule myyjäksi Mikkelin keskeisimmälle kauppapaikalle!

Tule kauppapaikalle keskelle kaupunkia ja varaa toripaikkasi Mikkelin torilta. Toripaikan voit varata alla olevalla lomakkeella mille tahansa ajanjaksolle - vaikka koko vuodeksi, kesäksi tai joulunalusajaksi.

Samalla lomakkeella voit varata paikkasi myös kevään Maalismarkkinoille, syksyn Mikkomarkkinoille tai kuukauden ensimmäisenä lauantaina pidettäville kuukausimarkkinoille.

Huomioithan, että elintarvikealan toimijan on tiedotettava torilla tapahtuvasta elintarvikkeen myynnistä tai muusta käsittelystä liikkuvassa elintarvikehuoneistossa Mikkelin seudun ympäristöpalvelujen terveysvalvontaan viimeistään neljä arkipäivää ennen ilmoitetun toiminnan aloittamista. Yhteystiedot löytyvät tästä linkistä
Ilmoituksessa tulee selvitä:

  • yrityksen nimi
  • Y-tunnus
  • puhelinnumero
  • sähköposti
  • kuvaus toiminnasta

Toripaikan tiedot

Jos varaat toripaikan yhdeksi päiväksi, niin ilmoita alku- ja päättymispäivä samalle päivälle.

Laskutustiedot

Varaajan tiedot

PS. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikein kirjoitettu, sillä kopio varauksesta lähetetään tähän osoitteeseen. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, jätä kenttä tyhjäksi.

Varauksen lähettämisen jälkeen saat kopion varauksestasi sähköpostiisi, joten tarkistathan että antamasi sähköpostiosoitteet ovat varmasti oikein.