Ramin Konditoria leipomo

Ramin Konditoria leipomo

050 591 7443

www.raminkonditoria.fi

Omassa leipomossa ammattitaidolla leivotut herkulliset pullat, kakut ja pikkusuolaiset. Myös salaatteja saatavana.

Uunituoreita herkkuja jokaiseen makuun

Ramin Konditoria on Mikkeliläinen perheyritys, jonka juuret ulottuvat Pohjanmaalle, aina 1900 luvun alkuun, missä Ramin Konditorian perustajan Raimo Liedeksen äidin Sirkka Liedeksen mummo leipoi todella maukkaita ruisleipiä ja myi niitä eteenpäin. Tämä ruisleivän juuri on vieläkin suvun hallussa ja suurena aarteena. Raimon vanhemmat Aarne ja Sirkka Liedes perustivat sittemmin leipomon Pohjanmaalle , johon myös Raimo meni nuorena poikana töihin. Halu kokeilla jotain omaa johdatti Raimon ja hänen vaimonsa Helenan lopulta Mikkeliin yrittäjiksi.

Kun Ramin Konditoria perustettiin, siinä työskenteli aluksi vain Raimo ja Helena, nyt Ramin Konditoriassa työskentelee perheestä myös heidän tyttärensä Pirita ja JonnaPiritan aviomies Isto, sekä kesäisin lastenlapset Tinja, Olivia, Siiri ja Tuuli

Työntekijöitä Ramin Konditoriassa on yhteensä yli 30, johon kuuluvat Mikkelissä leipomo, kolme kahvilaa, yksi lounasravintola sekä torikahvila. Ramin Konditorion kahvilat löytyvät myös Kuopiosta ja Kouvolasta. 

"Vuosien saatossa olemme osallistuneet  useisiin kahvialan kilpailuihin ja voittoja on saatu myös leivoskilpailuista. Isäni on  voittanut kerran myös suomen mestaruuden ja ollut usein mestaruuskisoissa palkintosijoilla.  Suomen Paras Leipomo ohjelmassa voitimme Itä-Suomen osakilpailun ja pääsimme semifinaaliin", kertoo kahvilan kilpailusaavutuksista Pirita (yläkuvassa vasemmalla). 

"Päätuotteemme ovat toinen toistaan maistuvammat upeat kakut. Teemme lähes kaikki tuotteet itse käsin Mikkelissä sijaitsevassa leipomossamme", Pirita jatkaa.

"Suhtaudumme leipomiseen ja yrittäjyyteen suurella intohimolla! Voisi sanoa että rakastamme jokaista kahvilaamme ja tuotettamme ja olemme niistä hyvin ylpeitä. Olemme saaneet ympärillemme myös upeat työntekijät, jotka jakavat ajatuksemme ja intohimomme tähän alaan", Pirita päättää.