Marskin Torikahvila

Marskin Torikahvila

044 075 2470 
www.torikahvilamarski.fi 

Kahvi, tee, erikoiskahvit, virvoitusjuomat, makeat ja suolaiset leivonnaiset, jäätelöt, pehmikset, irtojäätelö, vohvelit, savukkeet.

Paikanpäällä paisettuja herkkuja ja aitoa toritunnelmaa

"Ei vain kahvia, vaan hetki aikaa unelmille ja elämyksille", omistaja Jyrki Peltonen kertoo kahvilansa toimintaideasta. "Kahvia saa kotonakin, tai vaikka töissä – mutta ilman torin ilmapiiriä ja ympäristöä", Jyrki jatkaa. 

Hetken irtiottoja varten on Torikahvila Marski panostanut pehmustettuihin terassituoleihin, sohviin – sekä tarjontaan. Makeiden ja suolaisten tarjottavien lisäksi on panostettu erilaisiin kahvilaatuihin ja saatavilla on myös erikoiskahveja; vahvaa italialaistyyppistä Espressoa, kuumaa maitoa ja maitovaahtoa sisältävää Cappuccinoa sekä perinteistä maitokahvia, Caffè lattea. Lämpimäisiä varten löytyy oma kohotuskaappi ja paistouuni. Jos jotakin nauttisi erikoiskahvin kylkiäiseksi, niin Jyrkin mukaan kannattaisi testata Vohveli-jäätelöannos, joka on yksi kesän suosikeista. Kesää kohti mentäessä kahvilavieraiden makuhermoja hemmottelemaan saadaan myös hotdogit, jotka ovat parhaillaan testissä. 

Kahvilan nimen taustalla on vanhaan soutujoukkueeseen liittyvä tarina, sekä se, että kahvilan avausvuonna saatiin Mikkelin torille myös vieressä komeileva Marskin patsas.