Kielonmäen Tila

Kielonmäen Tila

Kielonmäen Tila

Anu Tanskanen
 044 508 7058 
 anu.tanskanen@pp.inet.fi

www.kielomaki.fi
Facebook/kukkiajahunajaa

Kielomäki on pientila Ruokolahdella, Immalanjärven rannalla. Tarhaamme mehiläisiä, hoidamme puutarhaa ja talven hiljaisempana aikana opettelemme perinnekädentaitoja. Arvomme ovat lyhyesti: luonnosta, läheltä, puhtaasti. Hoidamme mehiläisiä perinteisesti puukalustossa ja vältämme muovin käyttöä hoidossa ja hunajan käsittelyssä. Pesämme sijaitsevat hiljenevissä kylämaisemissa lähikylillä, ja mehiläiset keräävät meille monipuolista hunajaa luonnon, pihojen ja pientareiden kasveista. Muutama pesä on myös mansikka- ja omenatarhoilla. Hunajan me vain linkoamme ja siivilöimme, ja tämän luonnollisesti kiteytyvän monikukkahunajan pakkaamme uudelleenkäyettyihin lasipurkkeihin. 

Tilapuodista ja nettikaupasta saatavilla on koko myyntivalikoimamme: hunajaa, hunajavalmisteita, yrttejä, mehiläisvahaa, siitepölyä, pergaa, mehiläisvahahoitotuotteita, mehiläisvahaliinoja, pirtanauhoja ja neulakintaita. Toreille ja tapahtumiin otamme mukaan rajallisen valikoiman, päätuotteena hunaja. Jos löydät nettikaupastamme jotain tarpeellista, voimme sopia toimituksen torilla!


   

Milloin olemme Mikkelin torilla?

Ota yhteyttä suoraan meihin, niin kerromme, milloin olemme seuraavan kerran tulossa Mikkeliin. Samalla voit tehdä jo ennakkotilauksen, jonka tuomme tullessamme noudettavaksi Mikkelin torilta.

Soita Anulle 044 508 7058  tai laita sähköpostia anu.tanskanen@pp.inet.fi