Wellun mehevä karpalo-valkosuklaakakku

200 g huoneenlämpöistä voita
2 1/2 dl sokeria
3 kananmunaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
100 g valkosuklaata
1 appelsiinin raastettu kuori
1 dl maustamatonta jogurttia
2 dl karpaloita

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen joukkoon huolella vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja lisää ne taikinaan pieniksi rouhitun valkosuklaan, appelsiinikuoriraasteen ja jogurtin kanssa.. Sekoita lopuksi joukkoon karpalot. Valuta taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan (n. 1,8 l). Paista uunin alatasolla +175 °C noin 50 minuuttia. Anna kakun jäähtyä hetki, kumoa ja jäähdytä kakku huolella.