Tulossa kevään aikana:

Nouda tuotteet kätevästi torin noutopisteeltä

Noutopisteeltä voit noutaa ennalta tilaamasi tuotteet kätevästi ja samalla välttää turhia lähikontakteja. Näin pidämme huolta omasta ja toistemme terveydestä. Noutopiste on Mikkelin torikauppiasyhdistys ry:n tuottama ja ylläpitämä palvelu.

Noutopiste avataan, kun saamme luvan toiminnalle viranomaisilta. Tavoitteenamme on turvata toriasiakkaiden ja torikauppiaiden terveys, joten maltti on valttia myös tässä.

Noutopisteen suunnittelussa on otettu huomioon terveysviranomaisten, kaupungin ja valtion sekä muiden toimijoiden ohjeet ja määräykset. Noutopiste toteutetaan siten, että sen avulla pystymme estämään koronaviruksen leviämistä mm. minimoimalla asiakkaiden määrää torilla ja välttämällä turhia lähikontakteja.

Näin Mikkelin torin Noutopiste toimii:

1. Valitse tuotteet joko torimyyjän kojulta tai näillä verkkosivuilla myöhemmin julkaistavasta valikoimasta

2. Tee tilaus soittamalla, lähettämällä sähköposti tai Whats App -viesti tai tee tilaus suoraan torimyyjältä. Verkkosivuillemme tulee myös sähköinen lomake, jolla tilaus on kätevä tehdä.

HUOM! Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet julkaisemme, kun palvelun käynnistämiselle saadaan lupa ja Noutopistepalvelu on torille avattu.

3. Saat kuittauksen tilauksesta esimerkiksi tekstiviestinä tai puhelimitse sekä noutoajan, jolloin tuotteet on noudettavissa torin noutopisteeltä.

4. Saavu noutamaan valmiiksi pakatut tuoteet sovittuna aikana Noutopisteeltä.

5. Suuntaa turvallisin mielin kotiin, mökille tai omille poluillesi.

Mitä Torin Noutopisteeltä voi noutaa?

Torin Noutopisteeltä voi noutaa vain ennakkoon tilattuja tuotteita:
• valmiiksi kootut tuoretuotepaketit (vihannekset, kasvikset, juurekset, marjat, kalat...)
kahvila- ja leipomotuotteet (valmiiksi pakattuna leivät pullat, leivonnaiset sekä kahvit ja muut juomat)
kesäkukat (valmiita tuotepaketteja sekä asiakkaan tilauksen mukaisesti räätälöityinä)

Torin Noutopisteellä vältetään ylimääräisä lähikontakteja eikä siellä käsitellä käteistä rahaa tai muitakaan maksuvälineitä. Noudettavat tuotteet on oltava joko etukäteen maksettuja tai niiden maksusta esimerkiksi pankkikortilla tai laskulla on sovittava tilausta tehtäessä.

Yrittäjä, haluaisitko myös omat tuotteesi Torin Noutopisteestä noudettavaksi?

Palvelun startatessa tarjoamme Torin Noutopiste -palvelua myös muiden kuin toriyrittäjien käyttöön. Mikäli haluaisit, että asiakas voi ostaa tuotteet sinulta ja nouto tapahtuisi torin Noutopisteestä, niin tämä onnistuu. Soita ja jutellaan lisää! Tavoitteenamme on toimia kaikkien yrittäjien parhaaksi.