Mikkelin torikauppiasyhdistyksen Facebook-kilpailujen säännöt

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ
Mikkelin Torikauppiaat ry
 
KILPAILUAIKA
Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.
 
OSALLISTUMINEN KILPAILUUN
Kilpailuun osallistutaan postaamalla kommentti Facebook-kilpailupäivitykseen. Kommentoimalla päivitykseen osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet. Osallistumisoikeutta ei ole torikauppiasyhdistyksen jäsenillä tai heidän työntekijöillään. 

VOITTAJAN VALINTA
Kilpailun voittaja arvotaan kommentin määräaikaan mennessä lähettäneistä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta ja voittajan nimi julkaistaan Mikkelin Torin Facebook-seinällä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja. 
 
PALKINNOT
Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Kilpailun yhteydessä ilmoitetaan tarkemmin, mistä palkinnon voi noutaa tai keneen ottaa yhteyttä mikäli nouto ei ole mahdollista. Yleensä palkinnot ovat noudettavissa Mikkelin torilta Minnan torikahvilasta Facebook-kilpailun päättymisen jälkeisenä päivänä, tai erikseen sovittavana ajankohtana (Minnan puh. 040 747 1296). 
 
ARPAJAISVERO
Palkintojen lakisääteisestä arpajaisverosta vastaa Järjestäjä.
 
JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 
HENKILÖTIEDOT
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajakommentti ja kommentin lähettäjän nimi omissa kanavissaan. Muiden kuin voittajakommentin mahdollisesta käyttöoikeudesta neuvotellaan tarvittaessa erikseen.
 
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.