Torin valopilkut

Vaikka muualla olisikin synkkää, niin Torilla loistaa valot

Vaikka muualla olisikin synkkää, niin Mikkelin Torilla loistaa valot. Torikauppiaat tarjoavat tuotteitaan läpi vuoden keleistä riippumatta. Käyttämällä torin palveluja tuet paikallisia yrittäjiä ja paikallisia tuottajia. Eläväinen Mikkelin Tori on meidän kaikkien etu.


Torikauppa J. Ahosen myyntikoju laitetaan tammikuun kuukausimarkkinoiden jälkeen talviteloille ja avataan jälleen toukokuussa.


Kahvila Toripulu avoinna koko vuoden ja avautuu joulutauon jälkeen 11.1.2021


Torikauppiaat myymässä tuotteitaan läpi vuoden - esimerkiksi  Eeva Vitikaisen perunoita ja muita lähituotteita myynnissä joka päivä. Pekka Pettinen ja Mallen Herkkukalaa sekä Omin Käsin -myyjät perjantaisin ja lauantaisin.


Vakituisten torimyyjien lisäksi torilla vierailee myös satunnaisia kauppiaita, joten Mikkelin Torin tarjonta elää päivittäin. Esimerkiksi liha-autot vierailevat keskiviikoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Tervetuloa ostoksille!

Mikkelin Tori elää ympäri vuoden!

PS. Muistathan, että Mikkelin torikauppiaisiin voit olla yhteydessä myös puhelimitse ja sähköpostitse, vaikka kauppias ei torilla myyntikojun kanssa olisikaan. Voit tilata tuotteet ja sopia toimitukset vaikkapa torille. Mikkelin Torin tuotteita on saatavilla myös kotiovelle tai toimistolle toimitettuna eli tutustu myös Mikkelin Torin Kotitoimitus-palveluun.


07.08.2021

Muikkufestarit

Tarjolla paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja sekä reseptejä makupalojen valmistamiseksi. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su