Torin Black Friday

Torikauppiaat mukana mustassa perjantaissa. Tule ja tee lähilöytöjä perjantaina ja lauantaina

Torikauppiaat mukana mustassa perjantaissa. Tule ja tee lähilöytöjä perjantaina ja lauantaina 29.-30.11. 

Perjantaina ja lauantaina Mikkelin torin ensimmäinen Black Friday! Tarjolla mustaa juomaa, pientä purtavaa, runoilua ja tuotteita Black Friday hintaan. Torin omalla KontTorilla järjestetään avoimet ovet. Oiva tilaisuus tutustua tuotteisiin ja kuulla tarinoita miten ja mistä tuotteet ovat valmistettu sekä mistä tuotteiden raaka-aineet ovat hankittu. 

Perjantaina klo 10.30. - 12.00.
Tarjolla mustaajuomaa maukkaista herukoista, pientä purtavaa sekä Eero Ahon kirjoittama paloturvallisuuteen liittyvä runo sekä Torin tuotteita Black Friday hintaan! Halukkaat saavat runokäärön mukaansa. Mustajuoma koostuu mustaherukoista ja on Eeva Vitikaisen valmistamaa. Juomaa saa halutessaan ostaa mukaan. Hinta 7€ pienipullo ja 12€ isopullo. Myynnissä myös erikoiserä Mesimiehen hiivatonta, täysrukiista vuokaleipää. 

Lauantaina klo 10.30. - 13.00. 
Loimulohen valmistuksen työnäytös, esittelijänä Veli-Pekka Mesiäinen ja Pasi Tuhkanen. Mallen HerkkuKala maistattaa eri kalatuotteita. Kalatuotteet ovat Suomalaisten kasvattamaa Benella kalaa. Siinä maistuu tuoreus ja vastuullisuus.
Black Friday hinnalla myynnissä huippusuosittu loimulohilauta tulipesällä ja kuljetuspussi -15%. 

  • Mikkelin Tori


Tapahtumakalenteri

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su