Teemana paikalliset herkut ja raaka-aineet

Mikkelin tori tarjoaa kesän aikana erilaisia teemapäiviä, joissa myyjät ja tuotteet ovat teemoja täydentäviä. Ensimmäinen teemapäivä on perjantaina 5.6., jolloin torin tarjonnassa nostetaan esille paikalliset herkut ja raaka-aineet.

Perjantaina 5.6.

Teemana paikalliset herkut ja raaka-aineet

Torilla myynnissä mm. kalaa, lihaa, kasviksia, juureksia, gluteenittomia tuotteita, hunajaa ja yrttejä. Myös kasvihuonemansikoiden sesonki on alkamassa eli torilta löytyy teemapäivänä jo ainakin kolmelta eri myyjältä maukkaita kasvihuoneessa viljeltyjä mansikoita.


Saimaan makupaletti
12 € / annos

Yksi päivän erikoistuotteistamme on Maalaispuodin kokonaisena palvaama possu, jonka lisukkeena tarjoillaan Pettisen Pekan vihanneksista ja juureksista valmistettu kevätsalaatti. Makupaletissa mukana myös Matti Karhun viljelemiä mansikoita. Saimaan makupaletin myyjiksi Torille olemme rekrytoineet Mikkelin torikummit eli Merja Rehnin ja Risto Dufvan.

Kymmenelle ensimmäiselle ennakkoon tilatulle Saimaan makupaletille kotiin toimitus 0€

Annokset voit tilata valmiiksi jo etukäteen (puhelin 040 565 2504 / Kaija Ahonen) ja noutaa ne kätevästi torilta. Kymmenelle ensimmäiselle ennakkotilaajalle  Torikauppa J. Ahonen tarjoaa maksutta kotiin toimituksen (max. 10 km säteellä torilta).

Tutustu Mikkelin torin uuteen kotitoimitus-palveluun.


Tule nauttimaan turvallisille ostoksille Mikkelin Torille!

Pidätämme oikeudet kaikkiin ohjelma- ja aikataulumuutoksiin.

  • Mikkelin tori


Tapahtumakalenteri

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su