Sadonkorjuumarkkinat

Kauden parhaat antimet Mikkelin torilla

Perinteiset Mikkelin Torin Sadonkorjuumarkkinat tuovat jälleen kauden parhaat raaka-aineet ja valmiiksi säilötyt herkut lähiseudun metsistä, pelloilta ja järvistä toriasiakkaiden iloksi. Tarjolla monia perinteisiä ja uusia herkkuja, mm. kangasseinipikkelsiä. Torilla tarjolla tuttuun tapaan myös tämän vuoden ruissadosta valmistettua uutispuuroa voisilmällä. Tunnelmaa torille tuo ESSOTEn henkilökunnasta muodostuva SEKO-bändi.

Ohjelma lauantaina 5.9.2020

Klo 7.00 alkaen Kuukausimarkkinat
Paikalliset torimyyjät ja vierailevat torikauppiaat kattavat myyntitiskit pullolleen kauden parhaimpia makuja ja muita tuotteita. Tarjolla mm. kalaa, lihaa, vihanneksia, juureksia, marjoja, käsitöitä...

Klo 11.00 Sadonkorjuupuuro
Tarjolla uutispuuroa eli ruispuuro voisilmällä. Sadonkorjuupuuroa jaossa niin kauan kuin puuroa riittää. Jaossa noin 500 annosta.

Klo 11.30 Lavalla SEKO eli Sairaan erikoisen kitaraorkesteri
Sadonkorjuumarkkinoilla tunnelmaa tuomassa SEKO eli Sairaan erikoinen kitaraorkesteri, joka esiintyy Mikkelin Torin esiintymislavalla. Angloamerikkalaiseen rockiin perustuvaa soittolistaa täydentävät myös muut musiikin tyylisuunnat eli luvassa on sairaan erkoista menoa. Bändissä soittavat Timo Pöyry, Juha Ukkonen, Martti Solismaa, Jari Heikkinen, Ilkka Narvola ja Pietari Perkinen.

Tässä makupala SEKO-bändin musisoinnista. Klikkaa ja nauti!

Tervetuloa ostoksille turvallisesti Mikkelin Torille!

Muutokset mahdollisia. Pidätämme oikeudet kaikkiin sisältö- ja ohjelmamuutoksiin.

  • Mikkelin tori


Tapahtumakalenteri

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su