Sadonkorjuumarkkinat

Kauden parhaat antimet Mikkelin torilla

Perinteiset Mikkelin Torin Sadonkorjuumarkkinat tuovat jälleen kauden parhaat raaka-aineet ja valmiiksi säilötyt herkut lähiseudun metsistä, pelloilta ja järvistä toriasiakkaiden iloksi. Tarjolla monia perinteisiä ja uusia herkkuja, mm. kangassienipikkelsiä. Torilla tarjolla myös tämän vuoden sadosta valmistettua kasvissosekeittoa, jonka tarjoaa Mikkelin kaupunki. Tunnelmaa torille tuo ESSOTEn henkilökunnasta muodostuva SEKO-bändi sekä Mikkelin Teatterin näyttelijät Vintte Viitanen ja Risto Kopperi.

Tässä makupala SEKO-bändin musisoinnista. Klikkaa ja nauti!

Ohjelma lauantaina 5.9.2020

Klo 7.00 alkaen Kuukausimarkkinat
Paikalliset torimyyjät ja vierailevat torikauppiaat kattavat myyntitiskit pullolleen kauden parhaimpia makuja ja muita tuotteita. Tarjolla mm. kalaa, lihaa, vihanneksia, juureksia, marjoja, käsitöitä...

Klo 9.00 - 14.00. Marttojen suosittu sieninäyttely. Tule tunnistamaan suosituimmat ruokasienet ja kuulemaan parhaimmat tärpit sienien löytöpaikoista ja vinkit sienien ruokakäyttöön. (säävaraus)

Klo 7.00. alkaen saatavilla erikoiserä maukasta Kangassienipikkelssiä. Tuotetta saatavilla 30 kg - erä. Sopii erinomaisesti erilaisten liharuokien seuraksi.

Klo 11.00 Kasvissosekeitto
Tarjolla syksyn sadosta tehtyä kasvissosekeittoa. Mikkelin Torikauppiaat ry:n lahjoittamista kasviksista tehtyä sosekeittoa on jaossa niin kauan kuin noin 300 annosta riittää.

Klo 11.30 Lavalla SEKO eli Sairaan erikoinen kitaraorkesteri
Sadonkorjuumarkkinoilla tunnelmaa tuomassa SEKO eli Sairaan erikoinen kitaraorkesteri, joka esiintyy Mikkelin Torin esiintymislavalla. Angloamerikkalaiseen rockiin perustuvaa soittolistaa täydentävät myös muut musiikin tyylisuunnat eli luvassa on sairaan erkoista menoa. Bändissä soittavat Timo Pöyry, Juha Ukkonen, Martti Solismaa, Jari Heikkinen, Mika Läntinen ja Pietari Perkinen.Tervetuloa ostoksille turvallisesti Mikkelin Torille!

Muutokset mahdollisia. Pidätämme oikeudet kaikkiin sisältö- ja ohjelmamuutoksiin.

  • Mikkelin tori


07.08.2021

Muikkufestarit

Tarjolla paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja sekä reseptejä makupalojen valmistamiseksi. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su