Mikkomarkkinat 10/2020

Tervetuloa Mikkomarkkinoille

Kaksipäiväiset Mikkomarkkinat tuovat runsaasti kauppiaita Mikkelin torille. Myytävää tavaraa löytyy lähes kaikkeen, mitä ihminen tarvitsee – ja paljon enemmänkin!

Mikkomarkkinoilla on luvassa kunnon vanhan ajan markkinameininkiä, vilkasta torikauppaa ja suulaita ”helppoheikkejä”. Markkinat alkaa aamutuimaan, kun torikauppiaat aloittavat työt klo 7.00. Tarjolla on jälleen löytöjä matonkuteista rottinkisiin huonekaluihin ja metrilakusta leipomotuotteisiin. Markkinoilla on perinteistä markkinatavaraa kuten elintarvikkeita, kodin käyttötavaroita, käsitöitä, tekstiilejä ja monenlaisia herkkuja. Ruokakojuissa on tarjolla paitsi kotimaista, myös eksoottisempaa ruokaa. Tietenkin Mikkomarkkinoilta löytyvät myös kauniit callunat syysistutuksiin ja kranssit kotiovea koristamaan!

Mikkomarkkinat Mikkelin Torilla

TI 13.10.2020 klo 7-18.00
KE 14.10.2020 klo 7-17.00

Mikkomarkkinoille on vapaa pääsy.

PS. Markkinatunnelmaa tarjolla myös Kauppakeskus Stellassa eli samalla käynnillä kannattaa vierailla tutustumassa myös Stellan liikkeiden markkinatarjouksiin.

Tervetuloa Mikkomarkkinoille Mikkelin Torille!

Mikkelin Torin kaikessa toiminnassa lähtökohtana on sekä asiakkaiden että torimyyjien terveys ja tartuntariskien minimointi. Turvallisen asioinnin varmistamiseksi sopeutamme toimintaamme tarvittavilla erikoisjärjestelyillä jatkuvasti. Pidetään toisistamme huolta ja huolehditaan turvaväleistä ja käsihygieniasta. Mikäli tunnet olosi kipeäksi tai olet mahdollisesti altistunut koronavirukselle, niin pysythän kotona. Näin meillä kaikilla on turvallista viettää perinteisiä Mikkomarkkinointa!

  • Mikkelin tori


07.08.2021

Muikkufestarit

Tarjolla paikallisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja sekä reseptejä makupalojen valmistamiseksi. Lue lisää

Tapahtumakalenteri

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su