Mikkelin Joulunaika 2023

Joulutori 13.-23.12. klo 11-18 joka päivä

Varaa paikkasi Mikkelin Joulunaikaan

Joulutorin paikat kannattaa varata nyt eikä kohta! Mikkelin Joulunaika on tänä vuonna koko kaupungin yhteistä juhlaa!

Joulutori 13.-23.12. klo 11-18 on koko kaupungin tunnelman tuoja

Mikkelin joulunajassa tuoksuu, maistuu ja näkyy ihana joulun henki. Luvassa on yllättäviä kohtaamisia, jouluisia makuja sekä leppoisia tunnelmahetkiä kaupungin ytimessä, Mikkelin Torilla.

Tutustu joulunaikaan

Maksuttomat Omin käsin -myyntipaikat

Sinäkin voit tulla milloin tahansa myyjäksi “Omin käsin” -myyntipaikalle. Ehtona on, että myyt itse käsityönä tekemiäsi tai keräämiäsi/kasvattamiasi tuotteita.

Lähde myymään

Myyjäksi torille

Tule kauppapaikalle keskelle kaupunkia ja varaa toripaikkasi Mikkelin Torilta. Toripaikan voit mille tahansa ajanjaksolle - vaikka koko vuodeksi, kesäksi tai joulunalusajaksi.

Ilmoittaudu

Torin historiaa

Mikkelin Torilla on pitkä ja mielenkiintoinen historia. Kauppaa on tehty kesällä ja talvella, normaalioloissa ja poikkeusoloissa. Yhteistä menneelle ja nykyiselle torikaupalle on se, että torilla myytävät tuotteet ovat aina olleet pientuottajien valmistamia.

Tutustu

Myyjien reseptit

Torimyyjät tuntevat raaka-aineensa kuin omat taskunsa. He tietävät, missä mikäkin juures on viljelty, millaisista metsistä marjat ja sienet on poimittu ja mistä puusta mikäkin omena on poimittu. Torimyyjät tietävät myös sen, miten tuotteista saa herkullista ja varmasti maistuvaa ruokaa.

Herkuttelemaan

Tori somessa