Torikauppiaat tarjoavat asiakkailleen sikajuhlat Mikkelissä

Mikkelin torin kesä jatkuu tapahtumarikkaissa merkeissä. Mikkelin Torikauppiaat ry järjestää jälleen, yleisön pyynnöstä, Hallitustorilla pienimuotoiset Sikajuhlat yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Herkullista mallaspossua on tarjolla perjantaina 20.7. klo 11.00 alkaen.

Torikauppiasyhdistys tarjoaa toriväelle Kaartilan Mallaspossun kasvattamat possut, jotka Maalaispuoti on palvannut kokonaisena meheväksi ja maistuvaksi. Suussa sulavan possun seuraksi lautaselle on tarjolla raikas raastesalaatti. Sen on omalla reseptillään valmistanut makoisaksi torin ruokatapahtumista tuttu tekijä, keittiömestari Hannu Kalliokoski. Salaatti on valmistettu torin toimijoiden tuottamista ja lahjoittamista vihanneksista sekä juureksista.

- Torikauppiasyhdistys haluaa pienimuotoisena kiitoksena tarjota aktiivisille asiakkailleen perjantain herkutteluhetken, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Kaija Ahonen. Ahosen mukaan niin vakio- kuin satunnaisasiakkaat, kaupunkilaiset kuin kesämikkeliläisetkin pitävät ostoksillaan torin hengissä ja elävänä.

Perjantain sikajuhlissa torikummi Risto Dufva ja Maalaispuodin Seppo Halonen leikkaavat palvatun possun taidokkaasti toriväen maisteltavaksi. Maistajaisannos on maksuton, mutta tapahtuman ajan torikauppiasyhdistys myy arpoja. Arpajaisten tuotto käytetään torin markkinointiin ja tapahtumien järjestämiseen.

Perjantain Sikajuhlat tuottavat yhteistyössä Mikkelin Torikauppiaat ry, Kauppahallin Maalaispuoti ja EPF Oy. Tapahtuman juontaa tuttuun tapaan Ville Asikainen.

  • Julkaistu 17.07.2018

Ajankohtaisia uutisia