Nostetaan 1000 linnunpönttöä ja hyönteishotellia puuhun kevään aikana

Pönttöön on helppo rakastua

Liity mukaan tempaukseen ja osta linnunpönttö tai hyönteishotelli Mikkelin torin Konttorilta. Näin varmistat lintukodon myös siivekkäille ystävillemme! Tämä ihanan pönttö idea on Mikkelin torikauppiaat ry:n, mainostoimisto Kixit Oy:n, Mainospuun ja Uutta elämää / Mikkelin Toimintakeskus ry:n yhdessä toteuttama hyvänmielenkampanja.

Yhdessä teemme hyvää!

Special edition
-linnunpönttö

vain 13 €

Numeroidussa special edition -linnunpöntössä on "laulupuuna" taivutettu lusikka, jolloin lusikasta syntyy hauska vesiallas. Pönttö on pikkulinnuille tarkoitettu yksiö, jonka valmistuksessa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia. Käsityöstä ja materiaalista johtuen jokainen pönttö on omannäköinen ja uniikki. Tätä erikoispönttöä myytävänä vain Mikkelin torilla.

Jokainen pönttö on numeroitu ja niitä valmistetaan vain 1000 kpl

Special edition -pönttöjä saatavana vain niin kauan kuin kierrätystavaraa riittää eli nyt kannattaa toimia nopeasti!

HUOM!

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi myös torin Konttori on etätöissä. Linnunpönttöjä voit edelleen tiedustella puhelimitse Kaijalta 040 565 2504 ja Vellulta 050 598 4480

Brändätty linnunpönttö on oiva yrityslahja
– hinta alk. vain 15 € / kpl

Ilahduta asiakkaitasi tai henkilökuntaasi brändätyllä kierrätysmateriaalista valmistetulla Uutta elämää -linnunpöntöllä. Pöntön etuseinään on mahdollista printata logo tai vaikka koko seinää peittävä kuosi.  Brändättyjen linnunpönttöjen minimitilausmäärä on 18 kpl.

Tilaukset:
Uutta elämää -asiakaspalvelu
puhelin 010 327 2940 (ma-to 8.30-16 ja pe 8.30-14)

PS. Brändätyissä linnunpöntöissä voidaan haluttu kuosi printata koko pöntön etuseinään eli seinään, jossa on sisäänmenoreikä. Tulostus tehdään tasotulostimella suoraan vanerilevylle. Huomaathan, että puumateriaali vähentää hieman värien kirkkautta, joten tulostusjälki ei ole yhtä kirkas kuin valkoiselle paperille tulostettaessa. Printtinäyte on nähtävillä Mikkelin Torin Kevätkonttorilla.

Brändätyt linnunpöntöt alk. 15 € / kpl
+ aloitusmaksu 50€ /printattava kuosi (minimitilausmäärä 18 kpl / kuosi)

Toimitusaika noin 1-2 vkoa  |  Tarkempi aika selviää tilausta tehtäessä.