Pönttöön on helppo rakastua

Nostetaan 1000 linnunpönttöä ja hyönteishotellia puuhun kevään aikana.

Liity mukaan tempaukseen ja osta linnunpönttö tai hyönteishotelli Mikkelin torin Konttorilta. Näin varmistat lintukodon myös siivekkäille ystävillemme! Tämä ihanan pönttö idea on Mikkelin torikauppiaat ry:n, mainostoimisto Kixit Oy:n, Mainospuun ja Uutta elämää / Mikkelin Toimintakeskus ry:n yhdessä toteuttama hyväntekeväisyyskampanja.

Special edition -linnunpönttö vain 15 €

Tässä special edition -linnunpöntössä on "laulupuuna" taivutettu lusikka, jolloin lusikasta syntyy hauska vesiallas. Pönttö on pikkulinnuille tarkoitettu yksiö, jonka valmistuksessa on käytetty mahdollisimman paljon kierrätysmateriaalia. Käsityöstä ja materiaalista johtuen jokainen pönttö on omannäköinen ja uniikki. Tätä erikoispönttöä myytävänä vain Mikkelin torilla. HUOM! Special edition -pönttöjä saatavana vain niin kauan kuin kierrätystavaraa riittää eli nyt kannattaa toimia nopeasti!

Tulossa Tuunaa pönttö -teemapäiviä Mikkelin torille kevään aikana

Kevään kuluessa järjestetään Mikkelin torilla kaikille avoimi pöntöntuunaustilaisuuksia, joissa pöntön ostajilla mahdollisuus tuunata linnunpönttö oman näköisekseen. Tuunamisen voi tehdä vaikka maalamalla pintaan suojakuvituksen tai kiinnittämällä siihen haluamiaan koristeita. Teemapäivistä tiedotetaan torin verkkosivuilla sekä torin Facebook-ryhmässä.

PS. Jos et vielä kuulu torin FB-ryhmään, niin seuraajaksi kannattaa liittyä nyt heti!

Kiinnitämme pöntöt halutessasi myös puuhun

Kaikilla meillä ei ole omaa pihapuuta tai meillä ei ole välineitä / mahdollisuutta linnunpöntön kiinnittämiseen puuhun. Siksi voit jättää ostamasi pöntöt meille torin konttorille ja Mikkelin kaupunkin työllisyyspalvelujen ympäristöryhmä hoitaa pönttöjen kiinnityksen kaupungin omistamilla mailla kasvaviin luonnonvaraisiin puihin.

Voit halutessasi tuunata pönttöön oman kädenjälkesi, jolloin voit myös käydä jälkikäteen etsimässä juuri sinun ikioman pöntön ja seurata sen elämää. Pieni erä tuunaamiseen tarvittavia maaleja ja värejä on tarjolla Konttorilla, mutta voit koristella pöntön myös kotona ja tuoda sen myöhemmin torille.

Brändätty linnunpönttö on myös oiva yrityslahja

Ilahduta asiakkaitasi tai henkilökuntaasi brändätyllä kierrätysmateriaalista valmistetulla Uutta elämää -linnunpöntöllä. Pöntön etuseinään on mahdollista printata logo tai vaikka koko seinää peittävä kuosi.  Brändättyjen linnunpönttöjen minimitilausmäärä on 50 kpl ja tilaukset voi tehdä suoraan Uutta elämää -myymälästä.